Zakelijk

Ontvang uw gasten op deze bijzondere locatie waar door de eeuwen heen al vele (jacht)partijen, feesten en (geheime) vergaderingen zijn gehouden. De sfeervolle zalen in het kasteel en de bijgebouwen lenen zich uitstekend voor ontvangsten, presentaties, vergaderingen, symposia, lezingen en exclusieve diners. Op het omliggende landgoed is plek voor grootschalige evenementen gehouden worden.

Vergaderingen in kasteel

In verband met de huidige coronamaatregelen bieden wij aangepaste vergadermogelijkheden. 

Het kasteel biedt ruimte aan 10-12 personen om coronaproef te vergaderen tussen 9.00 en 11.30 uur en 16.00 uur. Op maandagen kan dit de hele dag. Voor meer informatie mailt u naar doorwerth@glk.nl

Grotere groepen kunnen vergaderen in het Koethuis van het kasteel

Arrangementen

Op kasteel Doorwerth kunt u uw bijeenkomst op een plezierige manier onderbreken met een rondleiding in het kasteel, door de tuin of de bijenstal, ontmoetingen met vroegere bewoners (acteurs) of workshop boogschieten of schapen drijven.

Bekijk ook het aanbod actieve en sportieve activiteiten.

Faciliteiten

Op een prachtige plek in de bossen en bij de uiterwaarden ligt het van oorsprong middeleeuws kasteel. Het is uitstekend bereikbaar vanaf de A50 en A12 en beschikt over eigen parkeerterreinen. In het hele kasteel is WiFi beschikbaar en in de zalen kunt u gebruik maken van beamer en laptop.

We helpen u graag met het samenstellen van een passend programma.